Menu
ΙΝΚΑ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ:      Τι πρέπει να κάνουν οι δανειολήπτες για να αναστείλουν το πλειστηριασμό της  κατοικίας τους

ΙΝΚΑ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ: Τ…

Σύμφωνα με τα όσα πρ...

Καλό ταξίδι Αναστασία! (video)

Καλό ταξίδι Αναστασία! (v…

Το τελευταίο αντίο σ...

Είναι ικανοί για το μεγαλύτερο ψέμα γιατί είναι ικανοί για τα χειρότερα!

Είναι ικανοί για το μεγαλ…

Του Δημήτρη  Καζάκ...

Επιστολή Χριστόδουλου Ξηρού στο indymedia (video)

Επιστολή Χριστόδουλου Ξηρ…

Ελεύθερο μέλος της...

Κατέβασε ρολά η αγορά του Πύργου

Κατέβασε ρολά η αγορά του…

Κλειστή η συντριπτ...

Μπάσκετ : Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 58-48

Μπάσκετ : Παναθηναϊκός-Ολ…

Καλύτερος ο Παναθηνα...

 Σφαίρες και «βλήματα»

Σφαίρες και «βλήματα»

Του  Νίκος Μπογιόπου...

Πρόσκληση για συμμετοχή σε σύσκεψη, στο Εργατικό Κέντρο Πύργου

Πρόσκληση για συμμετοχή σ…

Από το Αντιφασιστικό...

Αριβεντέρτσι Ρόμα!!

Αριβεντέρτσι Ρόμα!!

 Γράφει  η Ελένη  ...

Ομάδα Θεάτρου ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ: «Παρακαλώ, ας μείνει μεταξύ μας» μια υπέροχη παράσταση

Ομάδα Θεάτρου ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ: …

Πρεμιέρα έκανε το ...

Έχετε γεια βρυσούλες …

Έχετε γεια βρυσούλες …

«Το νεράκι δεν είναι...

Γιώργος Λαγογιάννης: «Γεννήθηκα στο θέατρο!»

Γιώργος Λαγογιάννης: «Γεν…

Ο 16χρονος Γιώργος...

ΚΑΤΑΚΟΛΟ: Πυρκαγιά κατέστρεψε παραθεριστική κατοικία στο Νέο Δρόμο

ΚΑΤΑΚΟΛΟ: Πυρκαγιά κατέστ…

Κάτω από αδιευκρίνισ...

Πανηλειακός: Νίκησαν Νέοι και Γυναίκες!

Πανηλειακός: Νίκησαν Νέοι…

Η ανδρική ομάδα το...

Πρωτοδικείο Πύργου: Μέχρι και τέσσερα χρόνια στο «περίμενε» για μια απλή δίκη!

Πρωτοδικείο Πύργου: Μέχρι…

Χιλιάδες οι υποθέσ...

Prev Next
A+ A A-

Αριβεντέρτσι Ρόμα!!

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

 Γράφει  η Ελένη  Παπαδοπούλου

 

Σε μεγάλη περισυλλογή που αγγίζει τα όρια της κατάθλιψης, βρίσκεται αυτές τις μέρες η Μαριγούλα, γιατί ακούει ένα- ένα τα σκάνδαλα που ξεσκεπάζονται και σκέφτεται πότε θα χτυπήσει και κείνην… η καμπάνα!

Δεν φτάνει που έβαλε το γάϊδαρο σε… offshore γιατί φοβήθηκε το φόρο πολυτελείας, έχει κάνει κι άλλη… λαδιά!

Γιατί πριν πέντε χρόνια όταν μοιράζανε τα δάνεια αφειδώς, της χτύπησε την πόρτα ένας κομματάρχης και της πρότεινε να της χαρίσει ένα δάνειο από το Τ.Τ και επιχορήγηση για να χτίσει, για να «αγοράσει» την ψήφο τη δική της και του Μήτσου. Είχε μια και μοναδική ευκαιρία να κάνει τη… χαμοκέλα ξενώνα και να «χτυπήσει» κι ένα σπίτι στο Ντουμπάι! Τι ήτανε δηλαδή, καλύτερη η Μενεγάκη που επένδυσε στην αραπιά; Λες και θα της έκανε κανείς έλεγχο ή επρόκειτο να δώσει πίσω τα λεφτά; Πονηρός ο βλάχος- ο κομματάρχης- πονήρεψε και τη  βλάχα κι έτσι της πήρανε της Μαριγούλας την υπογραφή, της πήρανε εννοείται και την ψήφο.

Η χαμοκέλα με τα δυο δωμάτια τα χωρισμένα με χάρμποτ, που’ χε πάτωμα από χώμα και καμπινέ με μια τρύπα αντί για λεκάνη  δίπλα από το κοτέτσι, έγινε μέσα σε δυο χρόνια ξενώνας πολυτελείας!

Τι τζακούζι, τι σάουνες, μέχρι και… personal trainer προσέλαβε η Μαριγούλα και προσωπικό μασέρ κι έκανε μπάνιο στην κλειστή πισίνα με γάλα από γαϊδούρα – καλά σ’ αυτό δεν είχε πρόβλημα, βρήκε νύφη στο δικό της γάϊδαρο κι είχε το γαϊδουρόγαλο στην πόρτα της, έτσι άλλωστε έκανε κι η Κλεοπάτρα, δοκιμασμένο προϊόν. Τι αιθέρια έλαια και μπούρδες, α’ αυτό το κομμάτι είχε μείνει… παραδοσιακή! Κι όταν της είπανε να βγάλει τυπικά σήμα από τον ΕΟΤ, τους είπε… ΕΟΤ και στα μούτρα σας, να’ ναι καλά ο μεσολαβητής μου που τον έκανα βουλευτή και υπουργό! Αγόρασε με το άλλο δάνειο και ένα διαμέρισμα σε ουρανοξύστη στο Ντουμπάι, αλλά ποτέ δεν πήγε γιατί σε… σιδερένιο πουλί δεν ανεβαίνω φώναζε! Ας είναι καλά τα παιδιά του Μήτσου,  όταν με το καλό γεννηθούνε και όταν με το καλό…  βρει το χαμένο γυναίκα, γιατί μe τα φράγκα ανέβηκαν κι οι… μετοχές του και ήθελε άλλες προδιαγραφές για νύφη. Με προίκα και με μάστερ στα Οικονομικά, ποιος θα διαχειριζόταν τις επενδύσεις; Ο Μήτσος ο βουκεφάλας που τα μόνα γράμματα που έμαθε στο δημοτικό ήταν «βου- βου ο βοριάς» και «Έλα Λόλα, να το τόπι»; Μπορεί λοιπόν να είχε το βλέμμα της αγελάδας και IQ… φυκιού, αλλά με προίκα στο Ντουμπάι  και γάιδαρο σε offshore, ήταν πρώτης τάξεως γαμπρός!

Έλα όμως που στράβωσε η δουλειά και βγήκανε οι μπίζνες στη φόρα. Τρέχει η Μαριγούλα και δεν φτάνει, μαζί και το χαμένο της στα δικαστήρια και ακόμα δεν κατάλαβε γιατί. Τον Μιχαλάκη να πιάσετε πρώτα, φωνάζει κι όχι εμένα! Μα κυρά μου ποια είσαι εσύ της είπανε που θα την γλιτώσεις; Βουλευτής, υπουργός; Που να’ ξερε η κακομοίρα ότι τα… μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κ…ς;

Επειδή όμως την Μαριγούλα δεν την γέλασε κανείς μέχρι σήμερα, καβάλησε το γάϊδαρο, πήγε μέχρι το Βενιζέλος και πέταξε με το… σιδερένιο πουλί! Αφού όλα τα άλλα πουλιά ήξερε να τα κουμαντάρει στο σιδερένιο θα κόλλαγε; Αριβεντέρτσι Ρόμα!!!  

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα