Menu
 Έφυγε χθες ξαφνικά από την ζωή ο Αμαλιαδίτης Ν. Ζαφειρόπουλος

Έφυγε χθες ξαφνικά από τ…

Το «Ρετρό» έχασε τ...

Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σύλλογος  Δασκάλων  Πύργου

Έκτακτη Γενική Συνέλευση …

Αύριο Τετάρτη ο Σύ...

Tα επιμελητήρια θα μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις για τα Leader

Tα επιμελητήρια θα μπορού…

Δημοσιεύθηκε στο δια...

«Αρχαία Ολυμπία, θαλάσσιος και παράκτιος τουρισμός- Λιμάνι Κατακόλου»

«Αρχαία Ολυμπία, θαλάσσιο…

Διήμερο συνέδριο σ...

Ελιά Ελιά και Μπένι βασιλιά!

Ελιά Ελιά και Μπένι βασιλ…

  –Λοιπόν Σόλων, σή...

Αναζητούνται  οι πηγές χρηματοδότησης

Αναζητούνται οι πηγές χρ…

Προ ειλημμένων απο...

Χριστουγεννιάτικο παζάρι για τα αδέσποτα!

Χριστουγεννιάτικο παζάρι …

Μέχρι τις 15 Δεκέμ...

Εθελοντική αιμοδοσία στο ΚΤΕΛ Ηλείας

Εθελοντική αιμοδοσία στο …

Δεύτερη φορά αιμοδ...

Με στόχο το νέο σχολικό έτος!

Με στόχο το νέο σχολικό έ…

Αυτοψία διενήργησε χ...

Νέα διοίκηση στο σύλλογο γονέων του 3ου Λυκείου Πύργου

Νέα διοίκηση στο σύλλογο …

Συγκροτήθηκε την περ...

Ευκαιρίες

Ευκαιρίες

Πολλά είναι τα χρη...

Ειδική προβολή για τα Δικαιώματα ενάντια στην Έλλειψη Ανοχής

Ειδική προβολή για τα Δικ…

16ου Διεθνούς Φεστ...

ΜΟΔ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Παρασκευή… ξανάρχεται η «μαύρη χήρα»!

ΜΟΔ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Παρασκευή……

Για την Παρασκευή ...

Χωρίς μεσάζοντες

Χωρίς μεσάζοντες

Τη συζήτηση σχετικ...

Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης σε πολύτεκνους

Προσφορά ειδών πρώτης ανά…

Από την οργάνωση Η...

Ηλ.Βαρθολομιού- Μυρσιναϊκός 1-0:«Καθάρισε» ο Τσελεπής

Ηλ.Βαρθολομιού- Μυρσιναϊκ…

Έπειτα από ένα μοι...

Prev Next
A+ A A-

Τα μαθες’ τα νέα Μαριγούλα;

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου

«Τα’ μαθες τα νέα Μήτσο μ; Θα φτιάξουνε εκείνον τον καταραμένο δρόμο είπε ο υπουργός που δεν ήξερε την τύφλα του για το μνημόνιο και τώρα που το διάβασε πήγε στας Ευρώπας να φέρει λέει τα λεφτά!

 Με την… σέσουλα Μήτσο μ θα τα κουβαλήσουνε! Γι αυτό ζέψε το γαϊδούρι γιατί θέλω να είμαι εγώ η πρώτη που θα τον εγκαινιάσω. Ξέρεις τι γουρλού είμαι εγώ;  Όταν ήμουνα μικρή με πήγαινε η μάνα μου να φυλάω πότε ο κόκορας θα βατέψει την κότα την καφετιά και μετά φύλαγα καραούλι στο κοτέτσι να κλωσήσει  η κότα για να πάρω το αυγό! Κάθε φορά που τους έπαιρνα μάτι, σταύρωνα τον κόκορα μην μου τον ματιάσουνε και τσουπ, το… δίκροκο!  Γι αυτό σoυ λέω, ζέψε το γαϊδούρι να πάω να πατήσω το δρόμο κακό μάτι μην τονε δει!»

Βάζει η Μαριγούλα τα καλά της, παίρνει κοντά και το ευλογημένο κομποσκοίνι που πήρε δώρο από το περιοδικό που είχε το sex tape με τον ηγούμενο και από κοντά καλού κακού, κρεμάει στο γάϊδαρο κι ένα… κουμπούρι, γιατί ποτέ δεν ξέρεις! Κοντά κι ο κόκορας για να τον σφάξει στα θεμέλια!

Δυο μέρες και δυο νύχτες έκανε να φτάσει εκεί που θα αρχίζανε τα έργα όπως υποσχέθηκε και ο βουλευτής που κάθε φορά της έφερνε το ψηφοδέλτιο σταυρωμένο και της το’ βαζε στην τσέπη! Μα να μην τον πιστέψεις; ; Γιατί όπως έμαθε η Μαριγούλα που από τότε που ο Σαμαράς έβαλε δωρέαν wi fi  στα χωριά. χειρίζεται το ίντερνετ τόσο καλά όσο ξέρει να ζυμώνει τραχανά, οι βουλευτές του τόπου πήρανε το νομοσχέδιο, το κόψανε από δω, το ράψανε από κει και το φέρανε στα μέτρα τους. Και το δρόμο βολέψανε και τα λεφτά βρήκανε και πλάτη για να γίνει θα βάλουνε μπροστάρηδες στις μπουλντόζες και στη Βουλή θα το ψηφίσουνε κι όλοι ευχαριστημένοι λοιπόν. Αλλά επειδή έχει και την πονηριά μέσα της, ήθελε με τα μάτια της να δει τον βουλευτή…  καβάλα στην πρώτη μπετονιέρα!

Φτάνει κάποτε σ’ ένα πλάτωμα, εκεί της είπανε θα μπει το πρώτο θεμέλιο και κατεβάζει και τον κόκορα που τον έχει δεμένο από τα ποδάρια για να μην το σκάσει. Περιμένει, περιμένει, κανείς! Νέκρα! Δεν μπορεί λέει, λάθος τοποθεσία θα μου είπανε. Εδώ επρόκειτο να γίνει ο οργασμός των έργων αλλά η Μαριγούλα ούτε τον…  οργασμό της αγελάδας δεν βλέπει εκεί.   Και τότε, της έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό, γιατί  βεβαίως είχε watch up όπως όλες οι σύγχρονες γιαγιάδες.

«Τα’ μαθες τα νέα Μαριγούλα; Η τρόϊκα είπε, ότι εσείς εκεί οι βλάχοι τι να τον κάνετε το δρόμο; Σιγά μην πετάξει λεφτά για να κάνεις εσύ το κομμάτι σου καβάλα στο γάϊδαρο! STOP. Κι οι βουλευτές που τον ψηφίσανε δεν είναι τώρα βουλευτές. Άλλος είναι περιφερειάρχης, άλλος δήμαρχος και άλλος έχει πάει για… βρούβες! Επέστρεψε αμέσως. STOP. Σου φιλώ το χέρι STOP- Ο υπουργός σας».

Αναψοκοκκινίζει  η Μαριγούλα! «Αμ’ δεν με ξέρετε εμένα καλά. Νομίζατε πως θα με κοροϊδέψετε; Τι το’ χω το κουμπούρι μωρέ; Έναν – έναν σας έχω σταμπάρει  εσάς που βάλατε την τζίφρα και θα’ ρθω να σας κάνω τον κώλο κόσκινο!»

Και φεύγει το νέο sms. « Μήτσο άσε το μούχτι- μούχτι με την Κανέλω και πιάσε το δίκαννο! Ζέψε το άλλο γαϊδούρι, βγάλε μου τα σέξι τα εσώρουχά μου και έφτασα για την νέα αποστολή. Fuck off!»  

 

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα