Menu
Αναγνώριση του Αλέξη Μητρόπουλου

Αναγνώριση του Αλέξη Μητρ…

Ενδιαφέροντα είναι τ...

Διαφήμιση για τον τουρισμό της Ηλείας η Γαλάζια Σημαία στο Grecotel Κυλλήνης

Διαφήμιση για τον τουρισμ…

Ενίσχυση της τουρι...

Αθωώς ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος που είχε κατηγορηθεί από μέλη της ΕΔΗ

Αθωώς ο Χρήστος Κωνσταντό…

 Όποιος ελεύθερα σ...

 "Όχι" σε φοροελαφρύνσεις με το "καλημέρα"

"Όχι" σε φοροε…

Με ιδιαίτερες απαι...

Στον Ηρακλή ο Σαραμαντάς!

Στον Ηρακλή ο Σαραμαντάς!

  Στον Ηρακλή Θεσσα...

Μικρή Βουλή

Μικρή Βουλή

  Του Στάθη στον ...

Εκδίκαση της ένστασης: Σε 10 μέρες η απόφαση για το δήμο Ζαχάρως

Εκδίκαση της ένστασης: Σε…

Ξεκίνησε χθες η εκ...

Ξεμπλοκάρει το 4ο Δ.Σ Αμαλιάδας: Για να επιστρέψουν πριν τα Χριστούγεννα…

Ξεμπλοκάρει το 4ο Δ.Σ Αμα…

Ξεμπλοκάρει το θέμ...

Μηχανογραφικό δελτίο στα...τυφλά

Μηχανογραφικό δελτίο στα.…

Το υπουργείο Παιδε...

"Ίδια γεύση" με γάλα 7 ημερών και ψωμί με ζύγι

"Ίδια γεύση" με…

Καμία ελάφρυνση στις...

Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ

Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ

Η κλήρωση του ΤΖΟΚ...

 Ανοίγουν τα εργοστάσια επεξεργασίας βιομηχανικής τομάτας

Ανοίγουν τα εργοστάσια ε…

Από εβδομάδα η συγκο...

Aνακοινώθηκαν οι μεταθέσεις των εκπαιδευτικών Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης

Aνακοινώθηκαν οι μεταθέσε…

Τις θέσεις τις οπο...

Σάλος στη Ζάκυνθο: Έχει αγοράσει ο Εμίρης του Κατάρ 15.000 στρέμματα γύρω από το «Ναυάγιο»;

Σάλος στη Ζάκυνθο: Έχει α…

Η μεταβίβαση μιας με...

 Στο θερινό τμήμα η απόφαση για το δημοψήφισμα

Στο θερινό τμήμα η απόφα…

Στο Α' θερινό τμήμα ...

Prev Next
A+ A A-

Ζαχάρω: «Πατέρα έχω κάτι να σου πω που θα σε στεναχωρήσει…»

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

Συγκλονίζει η μαρτυρία στο iliapress του 89χρονου πατέρα του 52χρονου Χ.Α. από την Ζαχάρω που κοιμόταν ένα μήνα δίπλα από το πτώμα της συντρόφου του
Το Κυριακάτικο τηλεφώνημα του γιου στον πατέρα τη στιγμή που αποκαλύπτει το δράμα που παίχτηκε στην οδό Ευρυτανίας

Κι ενώ η υπόθεση του 52χρονου από την Ζαχάρω που όπως αποκαλύφθηκε… κοιμόταν για ένα περίπου μήνα δίπλα από το πτώμα της Ιρλανδής 48χρονης συντρόφου του στους Αμπελοκήπους στην Αθήνα η οποία φέρεται μάλιστα να είναι δολοφονημένη, έχει προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο, υπάρχει και μια άλλη ακόμα τραγική πλευρά αυτής της ιστορίας . Εκείνη του 89χρονου πατέρα του Δ.Α- απόστρατου στρατηγού της Αστυνομίας που ζει στην Ζαχάρω και που στη δύση της ζωής του έμελλε εκτός από τις άλλες τραγωδίες που έχει βιώσει, να περάσει μια ακόμα, την τραγικότερη, αφού τα τελευταία χρόνια δέχεται τα χτυπήματα της μοίρας το ένα μετά το άλλο! 

Την συγκλονιστική μαρτυρία του 89χρονου  πατέρα, που μίλησε με λυγμούς, κατέγραψε αποκλειστικά χθες η κάμερα  του IliaPress, ανεβάζοντας το βίντεο στο διαδίκτυο και στην ιστοσελίδα του.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του  iliapress «Εδώ και χρόνια ο 89χρονος Δ.Α., απόστρατος στρατηγός της Αστυνομίας, δέχεται τα χτυπήματα της μοίρα το ένα μετά το άλλο...
Πριν από 20 περίπου χρόνια όλα έμοιαζαν παραμυθένια. Καμάρωνε μαζί με την γυναίκα του, για τους δυο γιούς τους, τον Β. τον μεγαλύτερο, διδάκτορα στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και τον δεύτερο γιο, τον Χ. αεροναυπηγό μηχανικό στη ΝΑΣΑ της Αμερικής!
Αυτά, πριν από 20 περίπου χρόνια...
Και ξαφνικά άρχισε η καταστροφή! Ο Β. προσβάλλεται ξαφνικά από την ασθένεια σκλήρυνση κατά πλάκας και καθηλώνεται στο κρεβάτι με παράλυτα χέρια και πόδια!
Τον μικρότερο, τον Χ., στη ΝΑΣΑ διαβλέπουν ψυχολογικές διαταραχές και τον διώχνουν.
Πριν από 2 χρόνια ο Χ. γνωρίζει μια 48χρονη Ιρλανδή. Οι γονείς του αντιδρούν αλλά αυτός αποφασίζει να συζήσει μαζί της. Εν τω μεταξύ τα ψυχολογικά του προβλήματα επιδεινώνονται.
Από τον καημό της η ηλικιωμένη μητέρα δεν μπορεί να αντέξει και πεθαίνει. Και μένει ένας 89χρονος σαν γεροπλάτανος, να φροντίζει τον κατάκοιτο μεγάλο του γιο και να τρέμει το φυλλοκάρδι του για τον άλλον, τον Χ. που μένει στην Αθήνα.
Ώσπου την περασμένη Κυριακή το πρωί που χτύπησε το τηλέφωνο του 89χρονου στην Ζαχάρω. Ήταν ο Χ. από την Αθήνα. "Πατέρα έχω κάτι να σου πω, που θα σε στεναχωρήσω..."»
Όπως ανέφερε στην κάμερα ο τραγικός πατέρας, ο γιός του, αφού του εξήγησε πώς έχουν τα πράγματα του είπε ότι πρέπει να την θάψουν και γι αυτό αμέσως ο 89χρονος τηλεφώνησε στην αστυνομία, η οποία ενδεχομένως να είχε ειδοποιηθεί και από τον γιο του και τους περιοίκους στην πολυκατοικία, αυτό δεν είναι ξεκάθαρο. Ο γιός του  όπως λέει στο βίντεο, του είπε ότι δεν την σκότωσε αυτός και ότι την αγαπούσε και έβαζε κολόνιες για να μην μυρίζει το πτώμα. Ανάμεσα σε αναφηλητά, ο πατέρας λέει ότι το καλοκαίρι του 2012, την είχε φέρει μάλιστα στη Ζαχάρω και ότι η 48χρονη έπινε, όλη μέρα ήταν σε νάρκη από το πιώμα και πολλές φορές έβγαινε μόνη το βράδυ. «Του λέγαμε, παιδί μου δεν κάνει για σένα αυτή η γυναίκα, όμως δεν άκουγε τίποτα. Προτίμησε να συγκρουστεί μαζί μας, με την οικογένειά του, παρά να την χωρίσει».  

Έβαζε κολόνιες το πτώμα για να μην μυρίζει!

Πάντως, οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν πήγαν στο σπίτι της οδού Ευρυτανίας, αφού στον γεμάτο με κρεμασμένα αρωματικά χώρου υπνοδωμάτιο, και σε ένα σκηνικό «ιεροτελεστίας», βρήκαν τοποθετημένο πάνω στο κρεβάτι το άψυχο σώμα της 48χρονης Ιρλανδής. Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, χωρίς να μπορούν να εντοπιστούν εξωτερικά τραύματα. Ο 52χρονος άντρας υποστήριζε ότι είπε και στον πατέρα του, ότι δηλαδή δεν την είχε σκοτώσει ο ίδιος και φώναζε στους αστυνομικούς «δεν την σκότωσα εγώ, δεν την σκότωσα εγώ».
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο θάνατος της είχε επέλθει πριν από τουλάχιστον 25 ημέρες, σε χρόνο που πιθανόν σχετίζεται με έναν άγριο καυγά και συμπλοκή ανάμεσα στο ζευγάρι.Ο δράστης είχε ασκήσει έντονη σωματική βία σε βάρος της, που πιθανόν προκάλεσε τον θάνατό της, κάτι όμως που θα διαπιστωθεί από την νεκροτομή και την τοξικολογική εξέταση.Το θύμα εργαζόταν σε μπαρ της περιοχής, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες, αποτελούσε διαρκή αφορμή έντονων καυγάδων ανάμεσά τους. Ο 52χρονος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έδειξε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είχε επιθετική συμπεριφορά.  Την περασμένη Κυριακή, ο 52χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, δυνάμει Εντάλματος Σύλληψης του 33ου Τακτικού Ανακριτή Αθηνών, για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εκτελέσεων Ποινών.

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα