Menu
Αργά

Αργά

Ένα δροσερό αεράκι φ...

2 νέα προγράμματα για ανέργους

2 νέα προγράμματα για ανέ…

Μετά από συνεννόησ...

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών : Έρχονται 13 και φεύγουν 65

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών …

Τις νέες θέσεις που ...

Λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις -Τι θα κοστίσει η υποβολή με καθυστέρηση

Λήγει η προθεσμία για τις…

Τη Δευτέρα εκπνέει η...

BINTEO-Η μαγευτική πανσέληνος του Σουνίου στο Reuters

BINTEO-Η μαγευτική πανσέλ…

Την μαγευτική εικό...

Οι 40άρηδες επιστρέφουν στο χωράφι λόγω κρίσης

Οι 40άρηδες επιστρέφουν σ…

Μια μικρή, αλλά ευδι...

Ξεψύχησε στην άσφαλτο πολύτεκνος πατέρας

Ξεψύχησε στην άσφαλτο πολ…

Την τελευταία του ...

Στίβος- Ν.Ο.ΖΑΧΑΡΩΣ: Πολύ καλή παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων

Στίβος- Ν.Ο.ΖΑΧΑΡΩΣ: Πολύ…

Περισσότεροι από 600...

Το μνημόνιο… σκοτώνει

Το μνημόνιο… σκοτώνει

Ασθενείς που δεν έχο...

ΕΟΦ Πάλης: Η Αρχαία Ολυμπία τη... σκυτάλη των διεθνών διοργανώσεων

ΕΟΦ Πάλης: Η Αρχαία Ολυμπ…

Η Αρχαία Ολυμπία θα ...

ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν απαντά  για θέματα υγείας και σκουπίδια ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων»

ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν απαντά για …

Απαντώντας στις σχετ...

Είμαστε σοβαροί;

Είμαστε σοβαροί;

Το υπό διαμόρφωση νέ...

Ολυμπία οδός: Κοροϊδία οι υποσχέσεις    για άμεση δημοπράτηση

Ολυμπία οδός: Κοροϊδία οι…

Στις καλένδες για άλ...

Port festival στο Κατάκολο

Port festival στο Κατάκολ…

Ανοιχτή συνέλευση γι...

Πύργος:  Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σήμερα και αύριο

Πύργος: Διακοπές ηλεκτρι…

Ειδοποιούνται οι ε...

H κλήρωση του ΛΟΤΤΟ

H κλήρωση του ΛΟΤΤΟ

Οι τυχεροί αριθμοί τ...

Prev Next
A+ A A-

Εκδίκαση της ένστασης: Σε 10 μέρες η απόφαση για το δήμο Ζαχάρως

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

Ξεκίνησε χθες η εκδίκαση της ένστασης που κατέθεσε ο Κ. Αλεξανδρόπουλος για την ύπαρξη κωλύματος εκλογιμότητας του Πανταζή Χρονόπουλου

Ξεκίνησε χθες από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πύργου με την αγόρευση των τεσσάρων δικηγόρων των δύο πλευρών, η εκδίκαση της έντασης που έχει καταθέσει ο ένας εκ των υποψηφίων δημάρχων στο δήμο Ζαχάρως, Κώστας Αλεξανδρόπουλος, κατά του νικητή των εκλογών Πανταζή Χρονόπουλου.   Η ένσταση αφορά στην εξέταση ύπαρξης κωλύματος εκλογιμότητας του δημάρχου Ζαχάρως ως προς την ανακήρυξη του συνδυασμού του. Μετά την αγόρευση των δικηγόρων, το δικαστήριο ζήτησε συμπληρωματικό υπόμνημα και από τις δύο πλευρές – εφόσον θεωρούν ότι υπάρχουν και άλλα στοιχεία για την υπόθεση- το οποίο θα πρέπει να παραδώσουν ως την Δευτέρα. Στη συνέχεια το δικαστήριο θα μελετήσει την υπόθεση και θα ανακοινώσει σύντομα την απόφασή του, σύμφωνα με πληροφορίες σε διάστημα περίπου 10 ημερών, οπότε θα τελειώσει και η αγωνία των δύο μερών και των στελεχών τους, αλλά και της τοπικής κοινωνίας της Ζαχάρως.  

 

Στα Δικαστήρια Πύργου βρέθηκαν χθες το πρωί εκατοντάδες πολίτες από τη Ζαχάρω, μέλη της παράταξης του Πανταζή Χρονόπουλου και πολιτικοί του φίλοι και ψηφοφόροι του, για να τον υποστηρίξουν σε αυτό το δικαστικό αγώνα, όπως και υποστηρικτές του Κώστα Αλεξανδρόπουλου. Η αίθουσα του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πύργου ήταν κατάμεστη ενώ και στους διαδρόμους του δικαστηρίου υπήρχαν αρκετοί πολίτες από τη Ζαχάρω, οι περισσότεροι εκ των οποίων μπαινόβγαιναν στην αίθουσα για να παρακολουθήσουν τις αγορεύσεις των δικηγόρων που διασταύρωνα τα ξίφη τους, καθώς η διαδικασία είχε και αρκετή ένταση εκ μέρους τους, αφού χρησιμοποιούσαν όλα τα δυνατά δικονομικά τους χαρτιά για να πείσουν ο καθένας από την πλευρά του το δικαστήριο. Έντονη αντιπαράθεση υπήρξε μεταξύ Αθηναίου δικηγόρου του Κ. Αλεξανδρόπουλου  Λάμπρου Γεωργακόπουλου και της δικηγόρου του Πανταζή Χρονόπουλου Σούλας Τζίνη.
Η πρώτη ένσταση έχει κατατεθεί από τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Αλεξανδρόπουλου, κ.κ. Φ. Αλεξανδρόπουλο, Α. Αλτάνη, Ι. Μπαλαδήμας, Δ. Σαρλάς,  και τους τοπικούς συμβούλους Α. Αβραμόπουλος και Α. Δρίλλια και τους εκλογείς Γ. Καψιμάλη και Ζ. Κλημαντίρη, συνολικά κατά του συνδυασμού του Πανταζή Χρονόπουλου.Η δεύτερη ένσταση κατατέθηκε από τον Κώστα Αλεξανδρόπουλο και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλου της παράταξής του, Α. Αυγουστίνο, Σ. Βλάμη, Ι. Γαλάνη, Μ. Κληματήρη, Δ. Κλημαντίρη, Χ. Κουτσογιάννη, Ν. Λαμπροπούλου, Ι.Μπάμη, Δ. Νικολόπουλο, Γ. Ξένο, Κ. Παππού, Χ. Σαντάρμη, Α. Σπηλιοπούλου, Γ. Χριστοδουλόπουλο, Λ. Χωρέμη, Χ. Βλάχο, Κ. Γιαννίκο, Θ. Λώλο και τους εκλογείς του δήμου Ζαχάρως Ι. Αργύρη, Π. Κατσίκα, Α. Κολτούκη, Γ. Νικολακόπουλο, και Λ. Χριστοδουλόπουλο, κατά του Πανταζή Χρονόπουλου και των ανακηρυχθέντων τακτικών δημοτικών συμβούλων.

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα