Menu
A+ A A-

Γιάννης Κουτσούκος: Όλοι την Κυριακή με το ΠΑΣΟΚ και την ΕΛΙΑ για ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ και ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

Αγαπητή συμπατριώτισσα, Αγαπητέ συμπατριώτη,

 

Την Κυριακή, για άλλη μία φορά, θα καθορίσεις με την ψήφο σου τις εξελίξεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Θα κρίνεις αν η Ευρώπη θα παραμείνει στάσιμη και βαλτωμένη στις πολιτικές λιτότητας και δημοσιονομικής πειθαρχίας που επέβαλαν οι συντηρητικοί του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στο οποίο συμμετέχει η Ν.Δ. ή θα αλλάξει πορεία για να βρει το δρόμο της ανάπτυξης, με αλληλεγγύη και κοινωνική συνοχή, όπως προτείνει  το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, στο οποίο συμμετέχει το ΠΑΣΟΚ.

            Ταυτόχρονα, όμως, θα κρίνεις αν η χώρα μας θα συνεχίσει την πορεία εξόδου από το μνημόνιο και τις δανειακές συμβάσεις, με βάση τα αποτελέσματα των κόπων και των θυσιών του Ελληνικού Λαού ή θα γυρίσει πάλι πίσω στην αφετηρία της κρίσης και της αβεβαιότητας.

            Το ΠΑΣΟΚ, που σήκωσε μόνο του, ως μη όφειλε, το βάρος των δύσκολων αποφάσεων, από το 2010, για να φτάσουμε ως εδώ και το πλήρωσε πολιτικά, απέδειξε ότι σεβάστηκε την εντολή του Ελληνικού Λαού στις Εκλογές του 2012 που ζήτησε συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων και έτσι συμμετέχει στην Κυβέρνηση συνεργασίας συγκεκριμένου έργου και ορισμένου χρόνου.

            Στην Κυβέρνηση αυτή, οι επιτυχίες της οποίας στηρίζονται στο δικό μας έργο, το ΠΑΣΟΚ αποτελεί τον προοδευτικό πόλο και έχει κάνει καθαρό το στίγμα του με τις προτάσεις του για τους ανέργους, τους  ανασφάλιστους, την κοινωνική πολιτική, το ελάχιστο εγγυημένο επίπεδο διαβίωσης και πολλά άλλα, για να προστατέψουμε τους πλέον αδύναμους και φτωχούς.

             Ζητάμε, λοιπόν, την ψήφο σου στο ΠΑΣΟΚ και την ΕΛΙΑ, όχι μόνο για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του Ελληνικού Λαού, αλλά και για να παραμείνει ανοικτή η προοδευτική προοπτική του τόπου, τώρα που γυρίζουμε σελίδα και οδεύουμε προς την έξοδο από την πολύχρονη κρίση.

            Με βάση και τα αποτελέσματα της προηγούμενης Κυριακής, που έδειξαν ότι η Δημοκρατική Παράταξη και το ΠΑΣΟΚ παραμένουν ισχυρά και στην Αυτοδιοίκηση, όπως και σε όλους τους κοινωνικούς χώρους, είμαστε αισιόδοξοι ότι ο λαός με την ψήφο του θα αποκρούσει τα διχαστικά μηνύματα και θα απαντήσει στα διλλήματα που εκ των πραγμάτων τίθενται, ώστε να μας δώσει τη δύναμη να πορευτούμε μπροστά, δημιουργικά και προοδευτικά.

 

 Την Κυριακή ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ – ΕΛΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ για την προοδευτική προοπτική και τη σταθερότητα στην Ελλάδα, για την Ευρώπη της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής.

 

 

                                                                                 

 

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα