Menu
O Άδονις αποκαλύπτει τα σχέδιά του στην Πρωινή της Δευτέρας

O Άδονις αποκαλύπτει τα σ…

Με μια αποκαλυπτική ...

Έντονα καιρικά φαινόμενα σε όλη την Ηλεία - Ανεμοστρόβιλος χτύπησε τον Αμπελώνα Πύργου

Έντονα καιρικά φαινόμενα …

Ισχυρές καταιγίδες ε...

Ανδρέα  Μαρίνος :  Όχι στη βία κατά των γυναικών

Ανδρέα Μαρίνος : Όχι στ…

Η Γενική Συνέλευση τ...

Ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένων στο Κατάκολο- Συνελήφθη ο ένας από τους τρεις δράστες

Ληστεία σε σπίτι ηλικιωμέ…

Σε ένα φτωχικό όπου ...

Θηροφύλακας από την Ανδρίτσαινα συνέλαβε λαθροκυνηγούς στην Αρκαδία!

Θηροφύλακας από την Ανδρί…

Ο Κυνηγητικός Σύλλογ...

Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Εξάλειψη της βίας κατά τω…

Εκδήλωση τη Δευτέρα ...

Κόροιβος: Έχασε χθες από τον Φιλαθλητικό με 73-67

Κόροιβος: Έχασε χθες από …

Την ήττα με 73-67 ...

Διαλύονται τα Πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ!

Διαλύονται τα Πολυϊατρεία…

Θα παραμείνουν μόνον...

Οι περιοχές που θα πληγούν από την κακοκαιρία - Αναλυτικά ο καιρός

Οι περιοχές που θα πληγού…

Οι περιοχές που αν...

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στις 13 περιφέρειες

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ σ…

O Αλέξης Μητρόπουλος...

 ΚΕΣΥΠ: Ενημέρωση για το νέο Λύκειο

ΚΕΣΥΠ: Ενημέρωση για το …

Στους μαθητές του ...

«Από την Ολυμπία… προς όλο τον  κόσμο»

«Από την Ολυμπία… προς όλ…

Έξι έλληνες Ολυμπι...

 Δίπλα στην Ανθρώπινη Αλληλεγγύη η Confectis

Δίπλα στην Ανθρώπινη Αλλ…

Η καραμελοποιία CONF...

Μεσσήνιοι για την Ολύμπια Οδό: Να δεσμευτούν δημοσίως

Μεσσήνιοι για την Ολύμπια…

Δεν συζητήθηκε χθες ...

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς καταδικάζει τον ελληνικό λαό στη φτώχεια

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς καταδικ…

Η αξιωματική αντιπολ...

Ενώνοντας  τις δυο πλευρές του Ιονίου

Ενώνοντας τις δυο πλευρέ…

Τριήμερο εργαστήριο ...

Prev Next
A+ A A-

Αποκαλύφθηκε διοικητικά

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ήταν το ρεπορτάζ στο «ΦΩΣ» για τον Πανηλειακό. Ο Θέμης Σινάνογλου το… έψαξε το πράγμα. Το συμπέρασμα, σύμφωνα μ’ όσα είπαν οι Σάκης Σταυρόπουλος, Γιώργος Γκάμαρης, Πέτρος Δημητρίου και Γιάννης Καλλιντζάκης, είναι ότι πίσω απ’ όλους αυτούς δεν κρύβεται κανένας.

 Χρηματοδότες είναι ο Γκάμαρης, ο Χριστόπουλος κι ο Μπαρλής. Από κει και πέρα ο Γκαγκάτσης είναι συντονιστής κι ο Καλλιντζάκης γενικός αρχηγός και υπεύθυνος υποδομών. Στόχος της ομάδας είναι η τετράδα και η είσοδος στα πλέι οφ. Απομένει ο κόσμος να αγκαλιάσει την ομάδα και να κατέβει στο γήπεδο.

 

Θα τους νικήσει!

ΟΣΟΙ είδαν την ομάδα του Βύζαντα στο φιλικό του Στρέφη, διαπίστωσαν πολλές αδυναμίες από την ομάδα των Μεγαρων. Μάλιστα ο έμπειρος Αντώνης Κουβελιώτης στοιχημάτιζε πως ο Πανηλειακός θα τους νικήσει εκεί μέσα! Θέλω να προσθέσω ότι στο Βύζαντα παίζει και ο ανιψιός των Δημοπουλαίων, ο Νίκος, που πέρυσι και πρόπερσι ήταν στον Πανηλειακό κι έκανε κι ένα εξάμηνο στη Ζάκυνθο.

 

Χωρίς λογικό φαβορί η Α2

ΔΕΝ υπάρχει λογικό φαβορί στη φετινή Α2 Κατηγορία. Υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα στις 18 ομάδες. Βέβαια υπάρχουν οι δυνατές ομάδες. Αυτές που έχουν μια υπεροχή, βάση περυσινού δυναμικού και φετινών μεταγραφών. Να επισημάνουμε ακόμη, πως η περίοδος 2013-14 θα είναι δύσκολη από άποψη αριθμού προβιβαζόμενων ομάδων, αφού αυτή είναι συνάρτηση δεδομένων που έχουν να κάνουν με τον υποβιβασμό των ομάδων από τη Γ’ Εθνική. Πέρυσι κέρδισαν την προαγωγή τους πέντε ομάδες. Φέτος δύσκολα θα ανέβει τρίτη ομάδα!  Με βάση τα δεδομένα αυτά προτεραιότητα έχουν οι Αλφειός, Αργοναύτης, Μυρσιναϊκός, Νέος Απόλλων, ενώ είναι άγνωστο ποια ομάδα θα κατεβάσει το Λαμπέτι του Ντάβαρη!

 

Επισημάνσεις για την Επιτροπή της Διαιτησίας

 

ΣΤΟΝ αέρα είναι η Επιτροπή Διαιτησίας. Έγινε το σεμινάριο (ημερίδα καλύτερα), τα παιδιά έμαθαν για το οφσάιντ. Έγιναν και οι εξετάσεις- παρωδία() με το συγγνώμη

 Στο Κατάκολο. Έγιναν και οι συμπληρωματικές εξετάσεις- παρωδία. Έγιναν και τα αγωνιστικά τεστ και υποθέτω οι υπεύθυνοι έκαναν τις διαπιστώσεις τους! Από κει και πέρα η αγωνιστική περίοδος δε θα είναι και η καλύτερη. Δεν ομιλούμε για τα τοπικά, αλλά για τα εθνικά πρωταθλήματα, όπου στη Β’ Εθνική δεν υπάρχει διαιτητής, ενώ στη Γ’ με τρεις διαιτητές υπάρχει μόνον ένας βοηθός! Αυτά είναι τραγικά γεγονότα κι αποτέλεσμα των όσων έγιναν στις εξετάσεις του θέρους. Ακόμη υπάρχει σ’ εκκρεμότητα και η αντικατάσταση του Ρουμπάνη στην τοπική Επιτροπή διαιτησίας, όπου αναζητείται «καμπίτης» να μπει στη θέση του! Θα κλείσουμε με την υπενθύμιση ότι δεν έγινε φέτος απολογισμός του έργου της Επιτροπής και δεν έγινε η αξιολόγηση των διαιτητών και βοηθών τοπικών πρωταθλημάτων. Κατά τα άλλα της Επιτροπής ηγείται ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ.

 

Μ’ έναν προπονητή οι μικτές

ΞΕΚΙΝΗΣΕ το φετινό… ταξίδι των μικτών ομάδων, οι οποίες επί διοίκησης Κουλούρη (2009-2012) είχαν αρκούντως καλή πορεία. Φέτος η (νέα) διοίκηση αποφάσισε όλως παραδόξως οι μικτές να πάνε μ’ έναν προπονητή! Θεωρώ, πως η απόφαση αυτή του προέδρου Άρη και των καινούριων συμβούλων που δεν ξέρουν τα… κατατόπια είναι άκρως λανθασμένη. Δεν μπορούν να λειτουργήσουν δύο μικτές (Παίδων - Νέων) που αγωνίζονται ταυτόχρονα μ’ έναν προπονητή. Απορώ δε, πως ο έμπειρος κ. Χρυσανθακόπουλος δέχτηκε να κρατάει στις μασχάλες του δύο… καρπούζια. Προφανώς η νέα διοίκηση το αποφάσισε για οικονομικούς λόγους. Πέστε μου όμως είναι ποσό 300 ευρώ το μήνα για μια από τις μεγαλύτερες ΕΠΣ της χωρας;

 

Εκτός νυμφώνος

ΘΑ επιμείνω. Η διοίκηση του προέδρου Άρη, άφησε εκτός νυμφώνος τον Αντωνιάδη, χωρίς αποχρώντα λογο. Ο Βασιλάκης δούλεψε κι αυτός την τετραετία με τον ίδιο ζήλο για τις μικτές και το τίμημα ήταν η μη επαναπρόσληψή του. Είπε ο πρόεδρος Άρης ότι θα βάλει κοντά στον κ. Χρυσανθακόπουλο έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να βοηθάει. Ποιος είναι αυτός. Με ποιες γνώσεις θα κάνει αυτή τη δουλειά. Αλλά τι λέμε. Εδώ ακόμη δεν έχει συγκροτηθεί η Επιτροπή των μικτών!

 

Αυξήσεις παντού

Η διοίκηση της ΕΠΣΗ, νεοεκλεγείσα, έκανε δώρο στα σωματεία που έδειξαν εμπιστοσύνη στα πρόσωπα των μελών της. Μεσα από την προκήρυξη αποφάσισαν αυξήσεις παντού. Στα παράβολα όλων των κατηγοριών έδωσε και πήρε, με τις αυξήσεις που έφτασαν και το 15%.

 

Ο Ήφαιστος δεν κατεβαίνει

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 90 χρόνων έχει η ομάδα του Ηφαίστου Βουνάργου στην πλάτης της. αυτή την ιστορία τη διέγραψε φέτος, με την απόφαση του υπάρχοντος συμβουλίου να μη δηλώσει συμμετοχή στα τοπικά πρωταθλήματα. Θυμίζω, πως πριν μια δεκαετία το χωριό είχε κι άλλη ομάδα, τον Ατρόμητο, που κι αυτός δεν υπάρχει πλέον. Σημεία των καιρών.

Κάπως έτσι

ΕΙΠΕ στον τηλεπαρουσιαστή, Γιώργο Αστερή, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ και τωρινός γενικός διευθυντής του Πανηλειακού, Βασίλης Γκαγκάτσης «Ο Κουλούρης συνεχίζει το έργο του Γιώργου Παπαγεωργίου». Ναι, πρόεδρε, κάπως έτσι είναι, αλλ’ όχι ακριβώς!

 

 

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα