Menu
O Άδονις αποκαλύπτει τα σχέδιά του στην Πρωινή της Δευτέρας

O Άδονις αποκαλύπτει τα σ…

Με μια αποκαλυπτική ...

 ΚΕΣΥΠ: Ενημέρωση για το νέο Λύκειο

ΚΕΣΥΠ: Ενημέρωση για το …

Στους μαθητές του ...

«Από την Ολυμπία… προς όλο τον  κόσμο»

«Από την Ολυμπία… προς όλ…

Έξι έλληνες Ολυμπι...

 Δίπλα στην Ανθρώπινη Αλληλεγγύη η Confectis

Δίπλα στην Ανθρώπινη Αλλ…

Η καραμελοποιία CONF...

Μεσσήνιοι για την Ολύμπια Οδό: Να δεσμευτούν δημοσίως

Μεσσήνιοι για την Ολύμπια…

Δεν συζητήθηκε χθες ...

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς καταδικάζει τον ελληνικό λαό στη φτώχεια

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς καταδικ…

Η αξιωματική αντιπολ...

Ενώνοντας  τις δυο πλευρές του Ιονίου

Ενώνοντας τις δυο πλευρέ…

Τριήμερο εργαστήριο ...

Τι θα ισχύσει για τους πλειστηριασμούς μέχρι το 2015

Τι θα ισχύσει για τους πλ…

Για ακόμη ένα χρόνο ...

χαράτσι ηλιθίων

χαράτσι ηλιθίων

–Τελικά Σόλων, είμ...

Που είναι τα καροτσάκια;

Που είναι τα καροτσάκια;

Μπορεί ο δήμος Πύργο...

Πολίτες πια…

Πολίτες πια…

Του Δημήτρη Τερζή  ...

 «Καινοτομία για την επιχειρηματικότητα στη Δυτική Ελλάδα»

«Καινοτομία για την επιχ…

Η Καινοτομία και η Ε...

Σχηματίζει «μέτωπο» με Μεσσηνία- Αχαϊα ο Κ. Τζαβάρας

Σχηματίζει «μέτωπο» με Με…

Από την πλευρά του ο...

Δε φοβάται το παιχνίδι

Δε φοβάται το παιχνίδι

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, πως ο Παν...

 Τη συμπαράταξή της με το ΠΑΜΕ ανακοίνωσε η πρόεδρος του ΕΚ Αμαλιάδας

Τη συμπαράταξή της με το…

Τη συμπαράταξή της μ...

 Έφτασε η ώρα της ευθύνης για την Ολυμπία Οδό!

Έφτασε η ώρα της ευθύνης…

Οριστικοποιήθηκε για...

Prev Next
A+ A A-

Αήττητος μονον ο Αργοναύτης

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

Η ΕΚΤΗ αγωνιστική σήμανε το τέλος του αήττητου για δύο ακόμη ομάδες της Α2 Κατηγορίας, καθώς τόσο ο Μυρσιναϊκός, όσο και τα Χελιδόνια δοκίμασαν την πίκρα της ήττας. Ιδιαίτερα ήταν έκπληξη η ήττα του Μυρσιναϊκού μέσα στο ιδιο του το γήπεδο. Αυτή άλλωστε είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου, δηλ. η έκπληξη.

ΕΤΣι τώρα μόνον ο Αργοναύτης παραμένει αήττητος με 4 νίκες και δύο ισοπαλίες. Η ομάδα του Κατακόλου δειχνει μια σταθερότητα. Έχει περάσει από Λεχαινά αι Καβάσιλα, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς. Είναι ήδη πρώτη και με βάση το πρόγραμμα μπορεί να κρατηθεί εκεί.

ΠΡΟΧΤΕΣ οι «μπλε» αναδείχτηκαν ισόπαλοι στα Καβάσιλα (1-1) σ’ ένα παιχνίδι χωρίς φάσεις. Για τον Αργοναύτη σκόραρε ο Παργινός πάλι για να ισοφαρίσει ο Λάμπρος Ρήγας,

Ήττα έκπληξη του Μυρσιναϊκού

Η ΑΛΦΕΙΟΝΙΔΑ του Νίκου Δημόπουλου πέρασε από τη Μυρσίνη αλώβητη κι έκανε μια από τις μεγάλες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Μπόρεσε και νίκησε το Μυρσιναϊκό δίνοντας «χρώμα» στο πρωτάθλημα. Άλλωστε η Αλφειονίδα έχει δείξει τις ικανότητες που έχει αγωνιζόμενη εκτός έδρας. Το παιχνίδι το κέρδισε η Αλφειονίδα παίζοντας γερά στην κόντρα και το Μικελόπουλο το πρώτο. Για το Μυρσιναίκό σκόραρε με πέναλτι ο Σταύρος Νάστος.

* ΜΕ νίκη προχώρησε κι ο Ηλειακός στο Βαρθολομιό στο ντέρμπι με τον Ηρακλή Π/Β 1-0. Ένα γκολ που μπήκε στη… δύση του αγώνα από πλασέ του Τσελεπή που πήρε τη μπάλα από ασθενή απόκρουση του Χορτάτου σε σουτ του Μπάχα! Ετσι ο Ηλειακός με νέα παιδιά και το Γιάννη Δούμα οιακοστρόφο προχωράει, παρά το γεγονός ότι ο Αντωνόπουλος μένει εκτός ενδεκάδας. Για την ομάδα του Ηρακλή (που είχε ένα καλό δεκάλεπτο στο τέλος) η αστοχία ήταν χαρακτηριστεί κι έτσι χάθηκε το παιχνίδι.

Το χατ- τρικ του Β. Χριστοδουλόπουλου

ΜΕ νίκες προχώρησαν ο Ηλειακός Λεχαινών κι ο Νέος Απόλλων εκτός κι εντός έδρας αντίστοιχα. Η ομάδα του Κ. Σκιαδόπουλου πέρασε εύκολα από το Αλποχώρι με 2-0 και κρατήθηκε ψηλά στη βαθμολογία. Η νίκη ήταν δύσκολη για τους «κυανόλευκους» και το κέρδος είναι οι βαθμοί της νίκης. Στο 76’ σκόραραν οι Κανέλλος και 85’ Κουρλός.

* ΜΕ χατ τρικ του Βασίλη Χριστοδουλόπουλου ο Νέος Απόλλων κέρδισε 4-0 τα Χελιδόνια. Οι γηπεδούχοι άντεξαν στο πρώτο μέρος και θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει, αν ο Παναγόπουλος δεν έστελνε πέναλτι στο… γάμο του Καραγκιόζη με σκορ 1-0.

Από κει και πέρα ο έμπειρος και δυνατός Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, άλωσε την περιοχή του Χελιδονίου και σκόραρε στο 16’, 62’, 80’ ενώ στο 73’ είχε σουτ στο δοκάρι και σκόραρε ο Θεοδωρόπουλος. Οι ηττημένοι παρά τις ευκαιρίες δεν πέτυχαν ούτε το γκολ της τιμής!

Το πεπρωμένο

ΟΙ αρχαίοι έλεγαν «το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον». Έτσι και η ομάδα του Χελιδονίου, αφού κράτησε το αήττητο για πέντε αγωνιστικές έχασε στα Δουνέικα. Ήττα με 0-4, πολύ βαριά σε σχέση με την εικόνα του αγώνα. Κατ’ αρχάς η ομάδα έπαιξε χωρίς πέντε βασικούς παίκτες για πολλούς και ποικίλους λόγους. Έτσι ο0 Ηλίας Πετρόπουλο κατέβασε την ομάδα όσο καλύτερα μπορούσε. Ωστόσο στο 46’ δήλωσε αδυναμία να συνεχίσει ο Τζοϊτης, ενώ στο 72’ με το σκορ (2-0) τραυματίστηκε κι αποχώρησε ο νεαρός Γκολφινόπουλος που επιτηρούσε το Χριστοδουλόπουλο. Η άμυνα αδυνάτισε και μπήκαν άλλα δυο γκολ, αφού ο Βασίλης δεν αστειευόταν. Ακόμη η ομάδα έχασε πέναλτι (άουτ ο Τασούλης), ενώ στο 60’ ο διαιτητής της αρνήθηκε άλλο ένα πάνω στο Βουρλούμη.

Νίκη ο Πέλοψ και το Λαμπέτι

* ΤΗ ΔΕΎΤΕΡΗ φετινή του νίκη πέτυχε ο Πέλοψ Πύργου στο Ενωσιακό και φρέναρε το Καλλίκωμο που έπαιξε με απουσίες. Μετράει βαθμολογικά αυτή η νίκη της πυργιώτικης ομάδας που σκόραρε με τους Σπερδούλη (2) και Σπύρο Λιακόπουλο (3-1).

* ΔΕΥΤΕΡΗ νίκη και για τον Ολυμπιακό Λαμπετίου με 42 επί του Αλφειού. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, καθώς οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με ΔΕΚΑ από το 38’. Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Καλύβας που έκανε χατ τρικ. Για την Αλφειό σκόραραν οι Πρίφτης, Π. Φωτεινόπουλος.

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα